delete_forever
This server has been deleted from the list and is available only for archival purposes.
chevron_left Back to List

mc.dincraft.no

pin_drop mc.dincraft.no

DinCraft, en nyoppstartet helnorsk Minecraftserver med erfaren stab. Vi er en kjernegruppe på fem voksne, dyktige og erfarne personer hvis alder rangerer fra 20 til 39 år. Vi har jobbet med å få i gang denne serveren over et par måneder hvor vi nå føler at den er klar for lansering. Vi jobber stadig med å forbedre DinCraft ved å legge til morsomme plugins, mini-games og lignende, som for eksempel MobArena, Quests og andre typer MiniGames som spillerne foreslår.

Hos oss på DinCraft står du ganske fritt til å gjøre hva du vil. Vi har lite om nesten ikke noen form for restriksjoner på hva du kan gjøre i spillet. Vi har en voksen stab som gjerne hjelper deg med hva enn det måtte være. Vi har et godt og sunt miljø, og vi er nesten -alltid- online. Vi jobber aktivt for å fjerne trollene, jukserne og de som er generelt plagsomme. Vi står på for å tilrettelegge det slik for deg at du alltid har det kult når du spiller på DinCraft.

Vi oppdaterer serveren sporadisk og kan for øyeblikket tilby deg:

Factions - en egen verden i DinCraft hvor du står fritt til å angripe og ødelegge andre sine baser når du vil. Her kan man konkurrere om å bli størst og best. Lag din egen faction, ta med noen kompiser og prøv da vel!
Les mer (Engelsk) om factions på: https://www.massivecraft.com/factions

Survival - enda en verden i DinCraft, her kan du få bygge i fred ved å "claime" tomter helt kostnadsfritt. PvP er på i "wild" men automatisk avslått på din egen tomt.

Creative - en verden i DinCraft hvor du kan fly rundt i kreativ modus med uendelig av materialer til din disposisjon. Behøver du en bedre base i factions, men vil først se om designet er riktig? Hopp inn i portalen og se hvordan det blir i Creative!

MobArena/MiniGames kommer snart!, her blir det som nevnt tidligere en rekke forskjellige minigames hvor du kan "kule'n" med kompiser.

Vi har så mye mer å tilby enn bare dette her, så kom å ta en titt hos oss på mc.DinCraft.no, ta en prat med oss på Teamspeak - ts.dincraft.no:10097 -

There are no reviews for this server yet, you can be the first!