delete_forever
This server has been deleted from the list and is available only for archival purposes.
chevron_left Back to List

SweX | Just a Swedish minecraft server

pin_drop mc.swex.pw

Vi på SweX älskar minecraft, men du har aldrig haft så roligt som du kommer att ha på SweX. SweX är en server byggd på visionen att vara Sveriges bästa server med trevlig personal, en nära kontakt med communityn och främst av allt, allting ska vara underhållande med nya roliga och härliga uppdateringar. Vi jobbar hårt för att skapa en trygg och trevlig miljö för alla som spelar genom att ha tydliga regler och mycket personal. Vi har fyra olika "delar" på SweX;

Gruvorna:
Här kan du spendera timmar av rolig gameplay. Ditt mål är att komma upp i den högsta ranken, du måste samla ihop pengar genom att hugga material för att sedan sälja det, när du har tillräckligt blir du bättre ranker samt tjänar mer! Vi lägger hela tiden till nya ranker!

Byggandet:
Varje server behöver vanlig överlevnad, det har vi här på SweX. Du kan få ditt eget byggområde genom att sätta ut "skydds-block". Och självklart kan du bjuda in dina vänner!

Bossarna:
Det här är den nyaste delen, den lades till för att ge en extra rolig utmaning för dig och dina vänner. Fightas mot storslagna bossar, och när du vinner så får du fina priser för att köpa PvE-rustning och mer!

Minispelen:
Spela roliga minispel såsom MobArena, Paintball och Spleef tillsammans med eller mot dina vänner, samt att du får belöningar av vissa minispel!

Kom in och ha kul nu! IP:
mc.swex.pw

There are no reviews for this server yet, you can be the first!